Vårdnadstvist Helsingborg

Tel. 042-610 60 50

 
RSS

Fotledsskydd som hjälpmedel för rehabilitering av stukad fot

1 Aug 2023

Fotledsskydd som hjälpmedel för rehabilitering av stukad fot Att råka stuka foten är inte ovanligt, vare sig inom idrott eller i dagliga sysslor som att snubbla på en ojämn trottoar. En stukning kan vara både smärtsam och inverka på din rörlighet. Korrekt vård är avgörande, och fotledsskydd kan vara en del av lösningen. Varför fotledsskydd? [...]


Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i och runtom Helsingborg. På den här webbplatsen finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Helsingborg och dess närhet så är du välkommen att ringa oss direkt på 042-610 60 50 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 042-610 60 50
E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)